Donna Karan parfum

Het speciale design van Donna parfum is al net zo exclusief als de geur zelf. Naast flacons met een inhoud van 50ml of 100ml hebben wij ook exclusieve creaties in sierlijke miniatuurverpakking. De grote inspiratiebron van Donna Karan parfum is de metropool New York. Daarmee is Donna Karan parfum is het toonbeeld voor de zelfbewuste vrouw van de stad. Herkent u de subtiele knipoog naar de Big Apple in Donna Karan Be Delicious? Deze bijzondere geurlijn is met een zoete ondertoon zowel vriendelijk als sensueel. Dat is de kracht van het tegendraadse Donna Karan parfum.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

27 artikel(en)

Donna Karan parfum Pure

De tederheid van een licht zoet aroma vormt de rode draad in onze Donna Karan parfum Pure collectie. De geurtjes worden gekenmerkt door het florale hart, dat tot uiting komt in een aroma van rozen of juist jasmijn. Elke creatie in deze lijn draagt haar eigen karakter. Donna Karan parfum Pure Vanilla is bijvoorbeeld gebaseerd op Oegandese vanille. Deze geur heeft een ontspannen werking op de geest. Donna Karan parfum Pure Rose ontvouwt haar rijke geurenpalet rond het liefdevolle aroma van rozenblaadjes. Ook speciale aanbiedingen van dit subtiele parfum vindt u bij ParfumCenter, zoals een bijzondere miniaturenset. Zo verkent u eenvoudig alle nuances van deze geurlijn.

 

Donna Karan parfum kopen      

Dankzij ons ruime assortiment kunt u in onze winkel voordelig de verschillende variaties van Donna Karan parfum kopen. Zo kunt u ook kiezen voor de mysterieuze aantrekkingskracht van de oriëntaalse wereld. Donna Karan parfum Cashmere is sensueel en verleidelijk. Sandelhout, musk en kasjmier zorgen voor een krachtige houtachtige noot. Als u kiest voor Donna Karan parfum kopen, haalt u een stedelijk parfum in huis met een licht provocerende ondertoon, welke creatie u ook kiest. ParfumCenter zorgt voor een snelle levering met verzekerde verzending.