Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate 100ml eau de toilette spray

Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 50,00

Speciale prijs: € 12,50

  • In voorraad

  • U bespaart 75%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate 100ml eau de toilette spray

Elizabeth Arden's Green Tea assortiment inspireert al vele jaren met nieuwe combinaties die altijd licht en zomers zijn. In 2019 voegde Pomegranate zich bij de Green Tea Collection en inspireert met haar fruitig-zoete geur. Gecreëerd door niemand minder dan Rodrigo Flores-Roux, straalt de Eau de Toilette Spray niet alleen een elegante, vrouwelijke en lichte geur uit, maar brengt je ook in een goed humeur - en dat alles zonder een weelderige en overweldigende geurpiramide.

Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate; zo fijn, zo elegant, zo heerlijk draagbaar

De topnoot bestaat uit Minneola, Passievrucht, Bergamotblad en natuurlijk Granaatappel, waar de eau de toilette spray Pomegranate haar naam aan dankt.
In de hartnoot treden Davana, Witte Magnolia's en Viooltjesblaadjes samen met Earl Grey-thee op. Ze worden in de basis aangevuld met mate absolue, frambozenbloesem, wit mos en musk.
Green Tea Pomegranate van Elizabeth Arden is verfrissend, absoluut geschikt voor dagelijks gebruik. Zomers, fris, licht, levendig en slechts een beetje zoet, de geur inspireert echt alle vrouwen die gewoon een mooie eau de toilette willen dragen zonder overweldigend te zijn. De florale fruitige geur voor vrouwen werd in 2019 uitgebracht.

Top : Granaatappel, Passievrucht, Tangelo en Bergamot;
Hart : Earl Grey Thee, Viooltjesblaadjes, Davana en Witte Magnolia;
Basis : Frambozenbloesem, Mate, Musk en Mos.
Meer informatie