Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Escada Summer Festival Set 30ml eau de toilette spray + Tasje

Escada Summer Festival Set 30ml eau de toilette spray + Tasje

Zomergeur 2021!

Normale prijs: € 42,00

Speciale prijs: € 18,95

  • In voorraad

  • U bespaart 55%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml + tasje
Parfumtype Eau de toilette, Geschenksets, Overig
Escada Summer Festival Set 30ml eau de toilette spray + Tasje

Nu de zomer van 2021 nadert, nodigt ESCADA dames overal uit om zich onder te dompelen in de geest van een onvergetelijke ontsnapping met de nieuwe Limited-Edition, Summer Festival Eau de Toilette. De frisse, florale en vrouwelijke geur is geïnspireerd op het idee van een groep vriendinnen die meewerken aan één van de grootste zomerfestivals aller tijden, met veel pret, eindeloze zonneschijn en zalige momenten onder de sterren.

Terwijl kermisattracties oplichten en muziek door de warme lucht pulseert, proosten de dames op hun vriendschap met cocktails, genietend van de hitte van de zon op hun schouders en het gras onder hun voeten. Langzaam wordt de lucht een spectrum van roze en goud. Terwijl een magische nacht nadert, dansen de vriendinnen samen in een explosie van kleuren, met prachtige bloemenkransen in hun haar.

De onweerstaanbaar floraal-fruitige geur van Summer Festival Limited Edition is de levende herinnering aan hun reis. De geur opent met een sprankelend akkoord van kersenbloesem ingekapseld in ijsblokjes en biedt een vrolijk hart van natuurlijke groene mandarijn en delicate jasmijnblaadjes, terwijl een basis van sensueel sandelhout ervoor zorgt dat de festivalgeest de hele dag aanhoudt. Een totaal vrouwelijke co-creatie ontwikkeld door Amandine ClercMarie en Gabriela Chelariu.

De direct herkenbare ESCADA flacon, gevuld met roze sap, is opnieuw versierd met hete roze lippen, die perfect de exotische, meisjesachtige geest en het meemaken van een zomerfestival weerspiegelen. Een glinsterend, gemetalliseerd effect op de opvallende verpakking doet denken aan Boheemse festivalmake-up, terwijl kleurrijke illustraties van jasmijnbloemen, kersenbloesem en muzieknoten het meeslepende, festivalgeïnspireerde ontwerp compleet maken. Er komen warmere dagen aan.

Top : Kersenbloesem in ijsblokjes;
Hart : Groene Mandarijn en Sambac Jasmijn;
Basis : Sandelhout
Meer informatie