Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Escentric Molecules The Beautiful Mind Series Volume 2 Precision & Grace 100ml eau de parfum spray

Escentric Molecules The Beautiful Mind Series Volume 2 Precision & Grace 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 150,00

Speciale prijs: € 84,95

  • In voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Escentric Molecules The Beautiful Mind Series Volume 2 Precision & Grace 100ml eau de parfum spray

Voor volume 2 van deze fascinerende samenwerking met buitengewone vrouwen uit diverse velden, koos parfumeur Geza Schoen om met Polina Semionova, een internationaal-gevierde balletdanseres, samen te werken. 'Ik was gefascineerd door wat er in de gedachten omgaat van een geweldige danseres tijdens het dansen,' zegt Schoen, 'in de precisie moet ze de genade uiten.' Het resultaat is Precision & Grace, een prachtig gebalanceerde moderne geur die verheffende fruitige- met zachte florale noten verbindt, allen op een warme, bedrieglijk sterke houtachtige basis.
"Ik wilde peer en pruim, omdat ze me herinneren aan mijn kindertijd in de zomer op het Russische platteland, " zegt Semionova.
De topnoot van Williams peer brengt een frisse, sappige groenheid voort. Het hart van de geur is een akkoord van Egyptische jasmijn met pruimen, bedoeld om de lichtheid van het ragfijne kostuum van een ballerina op te roepen.Tenslotte de basis van Precision & Grace, een krachtige, maar subtiele echte sandelhout- en musk combinatie die de enorme fysieke kracht toont die een danser moet bezitten om de sublieme delicate schoonheid die zichtbaar is voor het publiek te kunnen projecteren. Opgewekt en vrouwelijk, maar het verbergt een diepere kern van kracht en sterkte, Precision & Grace is een andere unieke en fascinerende triomf voor The Beautiful Mind Series. De florale fruitige geur voor vrouwen en mannen werd in 2015 gelanceerd.

Geurnoten: Williams peer, bergamot, mandarijn, citroen, Egyptische jasmijn, pruimen, osmanthus, roos, mimosa, roze peper, fresia, viooltje, sandelhout, mirre, mos, amber.
Meer informatie