Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estee Lauder Enlighten Dark Spot Correcting Serum 30ml

Estee Lauder Enlighten Dark Spot Correcting Serum 30ml

Normale prijs: € 83,75

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Estee Lauder
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Estee Lauder Enlighten Dark Spot Correcting Serum 30ml

Als u uw huid over 4 weken kon zien, zou u vanavond direct beginnen.
Enlighten Dark Spot Correcting Serum van Estee Lauder is een intensief serum dat dag en nacht helpt om de huid te verhelderen, te verfijnen en huidverkleuringen te corrigeren: de uitstraling van een oneffen teint wordt vermindert, dankzij Estee Lauder's meest uitgebreide corrigerende technologie. De huid is direct fris en perfect gehydrateerd.
Dit intensieve serum verbetert dag en nacht de uitstraling van een onregelmatige teint, zodat de huid er helemaal fris uitziet en perfect gehydrateerd is, voor een comfortabel gevoel. Het vermindert de verschijning van donkere vlekken, verkleuringen, doffe en/of rode huid terwijl de huidtextuur wordt verfijnt.

De Enlighten Collection: Estée Lauder brengt corrigerende huidverzorging naar een nieuw niveau. Wek vanavond de transformatie naar een natuurlijk stralende, egale huid met een effen teint. Bewezen effectief voor alle etniciteiten. Dermatologisch getest, non-acnegeen; zal poriën niet verstoppen. Geschikt voor alle huidtypes.

's Morgens en "s avonds, vóór de Enlighten Correcting Creme, op de gereinigde huid aanbrengen. 's Morgens volgen met Enlighten EE Creme voor SPF bescherming.
Meer informatie