Estee Lauder Enlighten Even Skintone Correcting Creme 50ml

Estee Lauder Enlighten Even Skintone Correcting Creme 50ml

Normale prijs: € 71,00

Speciale prijs: 52.5 EUR € 52,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 26%
Merk:
Estee Lauder
Inhoud: 50 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Dagcreme, Nachtcreme, Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Estee Lauder Enlighten Even Skintone Correcting Creme 50ml

Wek vanavond de transformatie. 


Enlighten Even Skintone Correcting Creme van Estee Lauder is een intens hydraterende crème die de uitstraling direct herstelt, voor een natuurlijk stralende, egale teint. Estee Lauder Enlighten levert bewezen verhelderende resultaten plus krachtige anti-oxidanten en anti-irriterende bestanddelen. Gedurende de nacht infuseert de rijke crème de huid met intens vocht en kalmeert irritatie. Verfijnt de huidtextuur en helpt in de loop der tijd een oneffen teint te verhelderen. Overdag handhaaft de crème de ideale vochtbalans van de huid, om te helpen met de verdediging tegen schade die toekomstige vlekken kan veroorzaken.

Nieuw. Enlighten, voor een natuurlijk stralende, egale huid. 


Getest en Bewezen: 95% van de vrouwen zei dat hun huid direct zachter en gladder voelde. Estee Lauder Enlighten verzacht, verfijnt en verheldert de uitstraling van een oneffen teint.

De Enlighten Collection: Estée Lauder brengt corrigerende huidverzorging naar een nieuw niveau. Wek vanavond de transformatie naar een natuurlijk stralende, egale huid met een effen teint. Bewezen effectief voor alle etniciteiten. Ideaal te gebruiken bij: doffe huid, verlies van uitstraling, onregelmatige huidskleur, onregelmatige huidtextuur, droge, schrale huid, dehydratie. Dermatologisch getest, non-acnegeen; zal poriën niet verstoppen. Geschikt voor alle huidtypes.

's Morgens en 's middags na het Enlighten Serum aanbrengen. 's Morgens volgen met Enlighten EE Creme voor SPF bescherming.
Meer informatie