Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Eye Gelée 8ml Oogcrème

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Eye Gelée 8ml Oogcrème

Normale prijs: € 50,94

Speciale prijs: € 42,50

  • In voorraad

  • U bespaart 17%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 8 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Oogcreme
Huidtype Alle huidtypes
Estée Lauder Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Eye Gelée 8ml Oogcrème

Tovert in een oogwenk een stevigere en stralende oogopslag.
Jouw sleutel tot een prachtige huid - strak, gelijkmatig en stralend.
Revitalizing Supreme + Global Anti-aging Cell Power Eye Gelée - de nieuwe multitasker van de serie!

De lichte gel in de handige pen tovert een strakkere en stralende oogzone en zorgt ervoor dat de huid er tegelijkertijd goed verzorgd uitziet. Het werkt met de exclusieve RevitaKey™ -technologie en de kracht van Moringa, wat leidt tot een verhoogde productie van lichaamseigen collageen en zo de huid van binnenuit doet opleven. De celprestaties en het regeneratievermogen van de huid worden aanzienlijk verhoogd - de veroudering van de huidcellen wordt significant vertraagd. De zichtbare stevigheid, dichtheid en elasticiteit van de huid is aanzienlijk verbeterd.
Verzorgende extracten van de cactusvijg, vochtinbrengend hyaluronzuur, antioxidanten zoals vitamine E en anti-irriterende ingrediënten zoals cafeïne ondersteunen bovendien de beschermende barrière van de huid en zorgen voor voldoende vocht. Lijnen, rimpels en droogheid zijn zichtbaar verminderd.
De gouden punt van de pen stimuleert als verkoelende Massage-Applikator bovendien de microcirculatie van het gebied rond de ogen en geeft direct zichtbare resultaten. Het vitaliserende Energising Complex met Zeelavendel-Extract zorgt ook voor een frisse kick en instant glow. Een echte Eye opener!

Druk op de zijkant van de pen om de gel af te geven en stip deze onder de ogen, van de binnenste naar de buitenste hoeken. Masseer het in met behulp van de gouden tip. Bewaar de komkommerschijven voor je salade - dit is de meest geavanceerde manier om de aanblik van lijnen, rimpels, donkere kringen en wallen te helpen.
Meer informatie