Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estee Lauder Wood Mystique 50ml eau de parfum spray

Estee Lauder Wood Mystique 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 89,95

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Estee Lauder Wood Mystique 50ml eau de parfum spray

Estée Lauder Wood Mystique opent met de heerlijkheid van gedistilleerde Rozen- en Pioen-bloemblaadjes, die de subtiele kruidigheid van roze peper omhullen. Waardevol Rose de Mai Absolue, afkomstig uit Grasse en buitengewoon kostbaar, bloeit met uitzonderlijke helderheid in het hart. Een rozen-infusie verkondigt de aardse, voornaamste elementen van deze "Queen of Flowers".
Egyptisch Jasmijn Absolue voegt luxueuze sensualiteit toe, gemengd met Mimosa Provence Absolue, Marokkaanse Iris en Ylang voor zachtheid en hartstochtelijke warmte.
Langzaam en smachtend ontvouwt zich een uitgebreide achtergrond, die een uitzonderlijke, lang aanhoudende rijkdom onthult. Patchouli en leer essences verwennen met de weelderige en ingewikkelde romigheid van Indonesische benzoë, cederhout SFE - een nieuwe ultra-rijke, ultra-gladde ceder extractie, hier voor het eerst in de parfumerie gebruikt - en een vleugje framboos voor een impressie van dramatisch mysterie en rijkdom. Het uiterst kostbare en zeldzame Agarhout, gedestilleerd uit het kernhout van de Aquillaria-boom, geeft een enorm meeslepende, diepe balsemieke houtachtigheid, waarvan bekend is dat het de zintuigen, de geest en het lichaam stimuleert. De oosterse houtachtige geur voor vrouwen en mannen werd in 2011 uitgebracht.

Top : roze peper en pioen
Hart : iris, jasmijn, ylang-ylang, roos en mimosa
Basis : patchouli, ceder, benzoë, agarhout (oud), leder en framboos
Meer informatie