Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Etat Libre D'orange Tom of Finland 50ml eau de parfum spray

Etat Libre D'orange Tom of Finland 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 98,00

Speciale prijs: € 54,95

  • In voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Etat Libre D'orange Tom of Finland 50ml eau de parfum spray

Het water glijdt over hem alsof het over een marmeren rots glijdt, zakt in de groeven van zijn spieren, verdwijnt in zijn poriën. Dit is fris, zuiver water, met topnoten van aldehyden en citroen, een water dat de zonden van de nacht wegspoelt en de huid laat stralen.

Tom of Finland voelt schoon aan, als een verfrissende scheerbeurt. Het is een ode aan de schoonheid van het mannelijk lichaam en aan de uitstraling van het natuurlijke zelf.

Voor deze man wordt kleding een juwelenkistje dat dient om de ware erotische kracht van het vlees te onthullen. Tom of Finland is een frisse bries, die onbeperkt toegang biedt tot de immense buitenlucht, de diepten van het bos, met in het hart noten van berkenbladeren, cipres, galbanum en dennen. Hetero, homo... Deze woorden doen hier niet ter zake. Tom of Finland gaat verder dan seksualiteit - hij is seks, in al zijn volheid en omvang, open en rechtop. Fantasie hecht aan hem als zijn leren jas, met suède, musk en ambergrijs in de basisnoten. Zijn riem is vastgemaakt met een akkoord van peper en kruidig-frisse saffraan, verstrengeld met een blonde suède sensualiteit op een vanillebed van tonkaboon en iris. Dit is een man die wil spelen, liefhebben, sterven en herboren worden, telkens weer. Tom of Finland is een eerbetoon aan de glorieuze mogelijkheden van morgen.

Top : Aldehyde, Citroen
Hart : Berkenbladeren, Dennen, Peper
Basis : Vanille, Ambergris, Suède
Meer informatie