Fan di Fendi pour homme Assoluto 100ml eau de toilette spray

Fan di Fendi pour homme Assoluto 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 87,00

Speciale prijs: 52.5 EUR € 52,50

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 40%
Merk:
Fendi
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Fan di Fendi pour homme Assoluto 100ml eau de toilette spray

In januari 2014 kreeg de collectie Fan di Fendi er een nieuw parfum voor mannen bij, Fan di Fendi Pour Homme Assoluto. Het is een aanvulling op de herencollectie die tot nu toe de volgende parfums bevat: Fan di Fendi Pour Homme uit 2012 en Fan di Fendi Pour Homme Aqua uit 2013. De woestheid van de samenstelling van het nieuwe parfum wordt benadrukt door warme oranje accenten en het oranje glas van de flacon als een perfect contrast met het zwarte "harnas" in de vorm van het kenmerkende logo van het huis; de dubbele F.
Het nieuwe parfum is zeer intens, hevig, impulsief, verfijnd, elite! "Alles aan deze editie draait rond intensiteit, dynamiek en ultra-raffinement. Het parfum vertegenwoordigt de essentie van een typische Fendi man. De charmante, magnetische persoonlijkheid is versterkt met elegante Italiaanse stijl, het verstrekt de bevoegdheid om alle beperkingen te trotseren."
De topnoten openen wild, met kruiden; een mix van kardemom uit Guatemala en sterke roze peper. Het hart voegt een unie van salie uit Frankrijk, agarhout (oud) akkoorden, vetiver en patchouli uit Indonesië toe, terwijl de basis met opoponax harsen begeleid door Tonka- en citrus absolue wordt verwarmd.
Meer informatie