Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Vanaf heden gratis verzending vanaf € 75,- (Voorheen € 100,-) 

Gezichtsmaskers

Iedere vrouw wil natuurlijk stralen met een mooie, gladde en egale huid. Terwijl sommige vrouwen van nature een vitale huid hebben en hier geen moeite voor hoeven te doen, heeft het merendeel van de vrouwen te maken heeft met een vette, geïrriteerde of juist zeer droge huid. Verwen en voed uw huid in zo’n geval door regelmatig één van onze gezichtsmaskers aan te brengen! 

2 artikel(en)

2 artikel(en)

In ons assortiment vindt u verschillende gezichtsmakers welke zijn aangepast aan de verschillende huidtypes. Of u nu te maken hebt met een droge, vette, gevoelige of gemengde huid, bij ParfumCenter vindt u hoogwaardige gezichtsmaskers van diverse topmerken afgestemd op uw huidtype!

 

Gezichtsmasker

Wanneer u uw huid in optimale conditie wilt houden, wilt herstellen, hydrateren of voeden, raden wij u aan om minstens 2 keer per week een gezichtsmasker aan te brengen. Een goed gezichtsmasker brengt een zogenaamde tweede huid over uw eigen huid aan. Doordat de huid hierdoor wordt afgesloten, wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden omdat deze niet meer kunnen verdampen. Hierdoor vindt er een betere doorbloeding plaats en worden de huidcellen efficiënt van zuurstof voorzien, waardoor deze actiever worden en de aanwezige gifstoffen zullen afvoeren. Een gezichtsmasker zorgt ervoor dat de vochtigheidsgraad en het vetgehalte in de huid worden aangevuld en dat de losse huidschilfers worden verwijderd, waardoor de huid direct zichtbaar gladder aanvoelt. Voor een optimale opname van de vochtregulerende eigenschappen van het gezichtsmasker kunt u dagelijks een hydraterend serum aanbrengen voor een extra stralende en gevoede huid!

 

Gezichtsmaskers kopen

Bij ParfumCenter kunt u gezichtsmaskers kopen van topmerken als Clarins, Decléor, Collistar en Estee Lauder. Omdat het van belang is dat u een gezichtsmasker koopt dat is aangepast op uw type huid, vindt u bij ons een ruim assortiment gezichtsmakers voor ieder huidtype. Wanneer u te maken heeft met een vette huid kunt u het beste gezichtsmaskers kopen op basis van een crème-achtige pasta die na het opbrengen uitdroogt en hard wordt. Hierdoor wordt het vet van de huid door het masker opgenomen. Bij een normale tot gecombineerde huid kunt u een zachte crème, peel-off of gel gezichtsmasker gebruiken voor een grondige reiniging. Wanneer u een droge huid heeft kunt u het beste één van onze crème gezichtsmaskers kopen die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid, waardoor deze optimaal wordt gevoed en gerevitaliseerd. Reinig uw gezicht voor het aanbrengen grondig met hoogwaardige reinigingsproducten.