Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar 75ml eau de parfum spray

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 121,50

Speciale prijs: € 84,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar 75ml eau de parfum spray

In juni 2016 lanceerde Givenchy de derde toevoeging aan de Dahlia Divin collectie, als de intensieve versie met de naam Dahlia Divin Le Nectar de Parfum, na het oorspronkelijke Eau de Parfum uit 2014 en het lichtere Dahlia Divin Eau de Toilette uit 2015. De collectie volgt het thema van de in 2011 gestarte Dahlia Noir parfumlijn.
Dahlia Divin viert moderne vrouwelijkheid, die aan goddelijkheid herinnert. Le Nectar de Parfum is haar zuiverste expressie en opent haar complete aura. De vrouw bereikt het hoogtepunt van haar schoonheid en de top van haar macht.
Nectar de Parfum vertegenwoordigt de luxueuze, haute couture versie van het parfum, een symbool van goud en vrouwelijkheid, aangekondigd als "het elixer van goddelijke kracht." De samenstelling is ontwikkeld door François Demachy, die zich richtte op gouden bloemen van mimosa die haar unieke signatuur aan het parfum brengt.
Noten van sambac jasmijn, in alle Dahlia Divin creaties aanwezig, zijn aangevuld met sensuele en elegante roos. Het florale hart wordt ondersteund door de houtachtige basis van bijna romige vetiver, sandelhout, tonkaboon en weelderige vanille musk. Dahlia Divin Le Nectar de Parfum is een oosters floraal parfum voor vrouwen.

Top : Mimosa
Hart : Jasmijn Roos
Basis : Vetiver Sandelhout Tonkaboon Vanille Musk
Meer informatie