Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy L’Ange Noir 75ml eau de parfum spray

Givenchy L’Ange Noir 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 115,27

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Givenchy
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Givenchy L’Ange Noir 75ml eau de parfum spray

In de herfst van 2016 presenteerde Givenchy L'Ange Noir, het nieuwe 'zwarte engel' parfum dat de lijn van Ange ou Demon uit 2006 en Ange Ou Demon Le Secret uit 2009 volgt. L'Ange Noir vertegenwoordigt onweerstaanbaar mysterie en de ultieme paradox :"Stralend als een engel, ongrijpbaar als de duisternis." L'Ange Noir, geïnspireerd door de film noir, is het verleidelijke drankje van een femme fatale, omschreven als elegant, uniek, onbeschaamd en begeerd.
"Elke vrouw is een mysterie, spelend met haar verleidingskracht. Het bewijs? ... Haar parfum. Een uniek spoor, tussen schaduw en licht, dat fascineert door de contrasterende ontmoeting van witte iris en zwarte sesam ingekapseld in een kostbare schitterende fles ... L'Ange Noir, of het betoverende verhaal van een geur met twee afzonderlijke zielen. Duisternis en licht ... "

L’Ange Noir; stralend als een engel, ongrijpbaar als de duisternis


De compositie is een poederachtige florientaalse combinatie van lichte en donkere noten. Het opent met een mix van bergamot, roze peper en verse amandelen. Het milde poederachtige karakter van pure witte iris, één van de nobelste bloemen, is in het hart gemengd met licht gezouten zwarte sesam. De basis eindigt met warme noten van tonkaboon, ambrette zaden en amber.

Top : Roze peper Amandelen Bergamot
Hart : Witte Iris Sesam
Basis : Amber Tonkaboon Ambrette
Meer informatie