Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy Les Mythiques Vetyver 100ml eau de toilette spray

Givenchy Les Mythiques Vetyver 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 92,50

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Givenchy Les Mythiques Vetyver 100ml eau de toilette spray

Vetyver werd in 1959 samengesteld als een exclusief persoonlijk parfum van Hubert de Givenchy. Met de evocatie van een dicht, diep bos, kwalificeert de essentiële olie van de vetiver-wortel dit vorstelijke parfum als de meest mannelijke van alle luxe parfums.
Deze unieke compositie van drie zeldzame vetiver variëteiten, gecombineerd met heldere noten van bergamot, koriander en sandelhout is een must have voor elke Givenchy Gentleman. Oorspronkelijk bedoeld als een "onderscheidend couture parfum voor kenners", was Vetyver voorheen alleen beschikbaar voor een select groepje klanten bij Givenchy boetieks in Parijs en in geselecteerde warenhuizen in Londen en New York.
De eerste impressies worden gecreëerd door topnoten van houtachtig vetiver en frisse, sprankelende bergamot, later bekrachtigd door subtiel korianderblad. Het duurzame effect van de vetiver geur is opgewarmd met sensuele noten van rijk sandelhout. Les Mythiques Vetyver is een houtachtig parfum voor mannen en werd in 2007 gelanceerd. De neus achter deze geur is Hubert de Givenchy.

Top : vetiver en bergamot
Hart : korianderblad en vetiver
Basis : sandelhout en vetiver
Meer informatie