Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Grande Cosmetics GrandeLASH-MD wimperserum 2ml

Grande Cosmetics GrandeLASH-MD wimperserum 2ml

Nieuw

Normale prijs: € 65,00

Speciale prijs: € 61,00

  • In voorraad

  • U bespaart 6%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 2 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Overig
Huidtype Alle huidtypes
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Wimper/wenkbrauw groeiserum
Grande Cosmetics GrandeLASH-MD wimperserum 2ml

Met het GrandeLash 2.0ml wimperserum zorg je er voor dat jouw wimpers er gezonder, voller en langer uit gaan zien. Dit multi award winnende serum van Grande Cosmetics verzorgt de wimpers en zorgt er voor dat de wimpers binnen 4 tot 6 weken voller en langer ogen. Gebruik het wimperserum 3 maanden lang dagelijks voor een optimaal resultaat.
Het GrandeLash wimperserum is getest en goedgekeurd door oogartsen en bovendien ook veilig om te gebruiken in combinatie met contactlenzen en wimper extensions.
Het GrandeLash 2.0ml wimperserum is geschikt voor 3 maanden dagelijks gebruik.

Het GrandeLash wimperserum bevat een unieke mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk langer en voller ogende wimpers in slechts 4 tot 6 weken, met een volledig resultaat in 3 maanden. Het wimperserum helpt korte en dunner wordende wimpers te verbeteren en is ook ideaal om het uiterlijk van broze en beschadigde wimpers te herstellen. Het product is gemakkelijk in gebruik en werkt veilig en effectief. Breng eenmaal daags aan voor sterker ogende wimpers. Welkom mooie oogopslag! Het GrandeLash serum voor de wimpers is getest en goedgekeurd door oogartsen en kan bovendien veilig gebruikt worden in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf.

Gemakkelijk in gebruik; breng slechts een dun lijntje aan.
Veilig te gebruiken in combinatie met contactlenzen en wimperextensions.
Getest & goedgekeurd door oogartsen.
Gebruik 3 maanden dagelijks. Gebruik het wimperserum na deze periode om de dag om het resultaat te behouden.

Onderzoek onder consumenten toont aan:

100% geeft aan het GrandeLash wimperserum makkelijk in gebruik te vinden
97% zag zichtbaar meer wimperhaartjes
94% zag gezonder uitziende wimpers
90% zag langer uitziende wimpers

Gebruiksaanwijzing:

Na het reinigen van je gezicht en ogen, kun je het GrandeLash wimperserum aanbrengen op schone en droge wimpers.
Breng een dun lijntje van het wimperserum aan bij de wimperaanzet van de bovenste wimperrand. Gebruik eenmaal daags in de avond voor het slapen.
Laat het serum na het aanbrengen 1 tot 2 minuten drogen.

Beauty tips:

Breng het GrandeLash wimperserum aan op de wimperaanzet (de huid vlakbij de wimperhaartjes), niet op de wimperhaartjes zelf.
Een veeg is voldoende voor de applicatie op beide ogen. Het is niet nodig om meer product aan te brengen, of het product meerdere keren per dag aan te brengen.
Gebruik het GrandeLash wimperserum 3 maanden dagelijks. Nadat het gewenste resultaat is behaald, kun je het wimperserum om de dag aanbrengen om het resultaat te behouden.
Omdat het wimperserum op waterbasis is, is het geschikt om te gebruiken in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf.

Let op: Het GrandeLash wimperserum is veilig getest op volwassenen. Uit voorzorg raden wij aan om het wimperserum niet te gebruiken indien je zwanger bent of borstvoeding geeft, onder de 18 jaar bent, of chemotherapie ondergaat. Indien er roodheid of irritatie op treedt, stop het gebruik van het product. Raadpleeg bij medische vragen altijd een arts.
Meer informatie