Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori Set 50ml eau de parfum spray + 5 ml edp miniatuur

Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori Set 50ml eau de parfum spray + 5 ml edp miniatuur

Normale prijs: € 110,53

Speciale prijs: € 61,95

  • In voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 5ml
Parfumtype Eau de parfum, Geschenksets, Miniaturen
Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori Set 50ml eau de parfum spray + 5 ml edp miniatuur

Gucci introduceert Ambrosia di Fiori, een nieuw hoofdstuk van het Gucci Bloom verhaal geschreven door Alessandro Michele en gecreëerd door meesterparfumeur Alberto Morillas, Gucci nodigt je uit voor een banket uit de oudheid toen ambrosia werd beschouwd als de drank van de Griekse goden die onsterfelijkheid schenkt.
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori is een genot voor vrouwen die van florale geuren houden, de authentieke bloemengeur benadrukt uw individuele stijl.

Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori; een onweerstaanbare florale compositie!

De Eau de Parfum Spray maakt indruk met een compositie van Damascusroos, jasmijnknop-extract, tuberoos, Rangoon-klimplant en de zeldzame Florentijnse iris. Het bijzondere aan deze Eau de Parfum Spray: je ervaart de geur vanaf het begin in al haar intensiteit.
Als uitgangspunt gebruikte de parfumeur Gucci Bloom als basisgeur. De toevoeging van andere bloemengeuren en de innovatieve kunst van de samenstelling creëert een nieuwe geurbeleving die je het gevoel geeft een bloeiende tuin te betreden. De oosterse florale geur voor vrouwen werd in 2019 uitgebracht.

Top : jasmijnknop, Rangoon klimplant
Hart : Indiase tuberoos
Basis : Damascusroos, Toscaanse lis
Meer informatie