Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Gucci Bloom Gocce Di Fiori 100ml eau de toilette spray

Gucci Bloom Gocce Di Fiori 100ml eau de toilette spray

Nieuw

Normale prijs: € 123,80

Speciale prijs: € 67,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Gucci Bloom Gocce Di Fiori 100ml eau de toilette spray

Gucci Gocce di Fiori is de nieuwe geur van de Gucci Bloom-familie die de vitaliteit van de lente viert. Etherisch en zacht als regendruppels, Gocce di Fiori is een lichte, frisse versie van de oorspronkelijke geur.
Ontluikend licht schetst pas gevormde kleuren, omcirkeld in heldere, geurige lucht, met de melodie van het nieuwe seizoen als soundtrack. De blaadjes van een bloem ontvouwen zich voor de eerste keer, het ritmische gezoem van bijen, de aarde glanzend van de dauw. We presenteren Gucci Bloom Gocce di Fiori, de nieuwe geur van de Gucci Bloom-familie die de scènes en zintuigen van de lente samenvat.
Gocce di Fiori, gemengd om de ontluikende eerste dagen van het seizoen en de verhoogde rush van een belofte om al het nieuwe over te brengen, is een delicate Eau de Toilette vertolking van het oorspronkelijke Gucci Bloom.

Gucci Bloom Gocce Di Fiori viert de vitaliteit van de lente

Beschreven als een lichtere en frissere variant van het oorspronkelijke "vintage" florale parfum, brengt Gocce di Fiori een sfeer van het ontluiken van de lente. In plaats van de klassiek geurende compositie van de top-, hart- en basisnoten, opent Gocce di Fiori meteen volledig met een trio van hooggeconcentreerde nobele ingrediënten: jasmijnknopextract, natuurlijke tuberoos absolue en Chinese kamperfoeliebloem (Rangoon Creeper) - de bloem die het concept en de naam van het Gucci Bloom-geurverhaal belichaamt, terwijl deze van kleur verandert van wit naar roze, en dan uiteindelijk rood als het bloeit. De florale geur voor vrouwen werd in 2019 uitgebracht. De neus achter deze geur is Alberto Morillas.
Meer informatie