Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Gucci Guilty Black pour Femme 75ml eau de toilette spray

Gucci Guilty Black pour Femme 75ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 108,17

Speciale prijs: € 64,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Gucci Guilty Black pour Femme 75ml eau de toilette spray

Gucci Guilty en Gucci Guilty Intense zijn geroemd als de geuren van verleiding van de 21e eeuw. In deze gewaagde, wereldwijd bekroonde parfums, hebben hedendaagse onschuldige jonge mannen en vrouwen de geur van provocatie ontdekt die bewezen heeft volkomen verslavend te zijn. In het donkere en mysterieuze Gucci Guilty Black eau de toilette, wordt het verhaal nog aantrekkelijker en geeft het een nieuwe, meer gepassioneerde en meer gedurfde rand. Een opvolgster én een nieuw hoofdstuk.
Gucci Guilty Black pour Femme eau de toilette vraagt ​​de aandacht met een sprankelende prelude van sappige rode vruchten verweven met roze peper. Het hart combineert de heerlijkheid van framboos en perzik met de onstuimige vrouwelijkheid van sering en viooltje. De oriëntaalse basis paart patchouli en amber, patchouli, het kenmerk van Gucci geuren, genereert hier een gevoel van verslavend verlangen, terwijl de wellust van amber diepe vrouwelijkheid suggereert. Gucci Guilty Black pour Femme eau de toilette is een intense oriëntaalse florale damesgeur waar hete sensualiteit alles is. Gucci Guilty Black pour Femme eau de toilette werd in 2013 gelanceerd.

Top : Roze peper Rode Bessen
Hart : Framboos Perzik Sering Viooltje
Basis : Patchouli Amber
Meer informatie