Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Lui 50ml eau de parfum spray

Guerlain Lui 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 99,00

Speciale prijs: € 84,95

  • In voorraad

  • U bespaart 14%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain Lui 50ml eau de parfum spray

Vrouwelijk. Mannelijk. Waarom zou je kiezen? LUI is een geur die er van houdt grenzen te vervagen. Niet helemaal vrouwelijk, ook niet echt mannelijk, het is beide tegelijk. Guerlain had het idee van een onmiskenbaar universele geur, geïnspireerd door een generatie die zich losmaakt van gender-normen.
Het dubbelzinnige geurspoor is gebaseerd op benzoë: floraal, kruidig en houtachtig op zijn beurt, wordt deze hars in al zijn complexiteit onthuld, terwijl de compositie, gecreëerd door parfumeur Delphine Jelk, zich ontvouwt. Versmolten met poederachtige en kruidige anjer-accenten, vormen ze een even onverwachte als harmonieuze mix.

Een elegant zwartgelakt vierkant met afgeschuinde hoeken. Een slank label waarop drie grafische op Art Deco geïnspireerde letters opvallen. De fles van LUI ontleent zijn esthetiek aan een historische creatie die deel uitmaakt van het erfgoed van Guerlain: LIU, een weelderig florale aldehyde die de emancipatie van vrouwen in de geur van vrijheid wikkelde, in 1929 gecreëerd door Jacques Guerlain.
Guerlain Lui is een oosterse kruidige geur voor vrouwen en mannen en werd in 2017 uitgebracht.

Geurnoten: Anjer, Benzoë en Leder
Meer informatie