Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Mon Guerlain Limited Series 50ml eau de parfum spray

Guerlain Mon Guerlain Limited Series 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 106,50

Speciale prijs: € 63,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain Mon Guerlain Limited Series 50ml eau de parfum spray

Mon Guerlain in een Gold Collector Edition flacon, nu zullen de liefhebbers genieten, aangezien de iconische 'quadrilobé' flacon van de Eau de Parfum Mon Guerlain een nieuwe schitterende decoratie biedt voor deze beperkte editie: een opvallende goudlak aan de binnenkant voor een zéér dierbaar en tijdloos luxueus resultaat.

Trakteer jezelf op Mon Guerlain Gold

Mon Guerlain is een eerbetoon aan hedendaagse vrouwelijkheid, een krachtige, vrije en sensuele vrouwelijkheid, geïnspireerd door Angelina Jolie. Mijn onzichtbare tatoeage, mijn geur, Mon Guerlain.
Het frisse oosterse parfum promoot uitstekende grondstoffen: Lavendel uit de Provence, Sambac jasmijn uit India, Album sandelhout uit Australië en Vanille Tahitensis uit Papoea-Nieuw-Guinea. Het impliceert de essentie van een geschiedenis vol ervaringen, gevoed door succes, bekwaam vakmanschap en vrijgevigheid, allemaal bekrachtigd met dezelfde droom sinds 1828.

Mon Guerlain Gold; je verdient het

De frisse oosterse geur duidt op de gedurfde, stralende en sensuele vrouw van vandaag. Carla Lavendel, een uitstekende variëteit die in de Provence wordt gekweekt, verenigt met de sensuele en bedekkende Vanille Tahitensis, doordrenkt met durf en frisheid. Sambac-jasmijn, geoogst bij zonsopgang, geeft de Mon Guerlain geur al haar subtiliteit. Album Sandalwood geeft kracht aan het nieuwe parfum van Guerlain en behoudt haar opwindende spanning.

Top : Lavendel Bergamot
Hart : Sambac Jasmijn Iris
Basis : Tahitiaanse Vanille Australisch sandelhout Coumarin
Meer informatie