Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Mon Guerlain Miniaturen Set 4x 5ml edp

Guerlain Mon Guerlain Miniaturen Set 4x 5ml edp

Normale prijs: € 48,00

Speciale prijs: € 41,95

  • In voorraad

  • U bespaart 13%

Eigenschappen

Merk
Guerlain
Inhoud 5 ml + 5 ml + 5 ml + 5 ml
Parfumtype Eau de parfum, Geschenksets, Miniaturen
Guerlain Mon Guerlain Miniaturen Set 4x 5ml edp

Inhoud: 2x mon guerlain 5ml edp + 2x mon guerlain florale 5ml edp

Mon Guerlain is een eerbetoon aan hedendaagse vrouwelijkheid - een krachtige, vrije en sensuele vrouwelijkheid, geïnspireerd door Angelina Jolie. De frisse oriëntaalse geur maakt gebruik van bijzondere grondstoffen: Carla Lavendel uit de Provence, Sambac Jasmjn uit India, Album sandelhout uit Australië en Vanilla Tahitensis uit Papoea-Nieuw-Guinea.

Mijn onzichtbare tattoo, mijn geur, Mon Guerlain

Mon Guerlain geeft uitdrukking aan de kern van een verhaal vol ervaringen, gevoed door succes, expertise en vrijgevigheid, alles sinds 1828 doordrenkt met dezelfde passie van de Guerlain parfumeur. De flacon biedt een fraai contrast tussen sterke strakke lijnen en sensuele rondingen, de uiting van de hedendaagse vrouwelijkheid. Mon Guerlain is een oosterse houtachtige geur voor vrouwen werd in maart 2017 gelanceerd.

Een jaar later kwam het nieuwe parfum Mon Guerlain Florale uit als een meer florale en luchtige versie met toegevoegde noten van pioenroos en een verhoogde dosis Sambac-jasmijn. De overvloed aan sambac jasmijn en het frisse van Carla lavendel, versmolten met de delicaatheid van pioenroos, creëren een stralende geur. Het geheel is prachtig onderstreept door een sensuele vanille-noot. Het resultaat is een compositie die straalt als een boeket zonovergoten bloemen.
Meer informatie