Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hermes Rose Amazone 100ml Eau de Toilette Spray

Hermes Rose Amazone 100ml Eau de Toilette Spray

Normale prijs: € 125,00

Speciale prijs: € 96,95

  • In voorraad

  • U bespaart 22%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Hermes Rose Amazone 100ml Eau de Toilette Spray

In 1974 lanceerde Hermes Amazone eau de toilette en herformuleerde de geur in 1989. Amazone eau de toilette was van een vrije en moderne vrouwelijkheid; als een intense combinatie van groene, florale en houtachtige aroma's gemaakt. Aan het einde van 2014 kwam er een nieuwe, moderne versie van deze legendarische geur, genaamd Rose Amazone eau de toilette, onder de"Les Classiques"collectie gelanceerd.
"Een nieuwe Amazone, zo veel meer hedendaags, moedig en krachtig, maar ook extreem vrouwelijk. Rose Amazone eau de toilette, een sprankelende en delicate geur, opgefleurd door citrusvruchten, bessen en frambozen. Rose Amazone eau de toilette zit vol kleuren voor een opgewekte geurintensiteit. "
De in-house parfumeur Jean-Claude Ellena is gecrediteerd voor deze remake. De belangrijkste ingrediënten zijn onder andere citrusvruchten (bergamot, citroen, sinaasappel, mandarijn en grapefruit), rode bessen, bladeren en knoppen van zwarte bessen, frambozen en bramen. Er zijn ook florale noten van roos, gelegd op een achtergrond van zoete amber, vanille en hout.
Rose Amazone eau de toilette is een florale fruitige damesgeur.

Top : Citroen Bergamot Mandarijn Grapefruit Zwarte Bessenblad Rode Aalbes
Hart : Framboos Braam Roos Florale Noten
Basis : Amber Vanille Houtachtige Noten
Meer informatie