Hugo Boss eau de toilette

In het dagelijks leven en tijdens bijzondere gelegenheden kunt u uw persoonlijkheid kracht bijzetten met een Hugo Boss eau de toilette! Er zijn verschillende soorten van dit veelbesproken merk beschikbaar in de webwinkel van ParfumCenter. Een kleurrijk voorbeeld is het Boss Orange eau de toilette. De voornaamste noten van rode appel hiervan spreiden het enthousiasme en de tomeloze energie van de moderne vrouw tentoon! Verder heeft de Orange variant van de Hugo Boss eau de toilette een hart van witte bloemen en Afrikaanse oranjebloesem, dat mooi samengaat met een karakteristieke basis van sandelhout, olijfboom en vanille. Boss Orange wordt bovendien in een prachtig vormgegeven flesje geleverd!

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

40 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

40 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hugo Boss Woman eau de toilette

Als u op zoek bent naar een luchtje dat zich distantieert van anderen moet u Hugo Boss Woman eau de toilette proberen. Deze doet het motto niet imiteren maar innoveren alle eer aan! Het is een mix van frisse en zoete elementen met een kruidig randje. Het geeft de draagster een uitstraling van vastberadenheid en onafhankelijkheid. Hugo Boss Woman eau de toilette werd voor het eerst geïntroduceerd in 1997 en sindsdien is de vraag ernaar niet afgenomen! Dit is natuurlijk een groot compliment voor Ursula Wandel, die dit luchtje bedacht. Bestel deze en vele andere eau de toilettes in de webwinkel van ParfumCenter!

 

Hugo Boss eau de toilette aanbieding

Als u voordelig uit wilt zijn bij de aanschaf van hoge kwaliteit geurtjes kunt u profiteren van onze Hugo Boss eau de toilette aanbieding! Met kortingen die op kunnen lopen tot 40% en hoger betaalt u bij ParfumCenter nooit teveel. Dit maakt het aantrekkelijk om een verleidelijk luchtje te kopen. Niet alleen voor uzelf maar ook voor een vriend(in) of uw partner! Bekijk de vele geurtjes uit onze Hugo Boss eau de toilette aanbieding online.