Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Benessere Aromacosmetica

Benessere Aromacosmetica, welzijn en aromatherapie. Collistar is pionier in cosmetische aromatherapie en leider in behandelingsgeuren. Collistar Benessere producten, op basis van zéér zuivere essentiële oliën en botanische extracten, koppelen de meest geavanceerde ontdekkingen in de moderne dermocosmetica aan de voordelen van aromatherapie. De Benessere lijn is niet alleen cosmetisch, maar biedt echte multisensoriële behandelingen vol plezier, welzijn en harmonie voor lichaam en geest: Speciale Benessere, Benessere della Felicità, Benessere dei Sensi, Benessere dell'Armonia en Benessere dei Sogni.

Meer informatie
Benessere Aromacosmetica

25 artikel(en)

De luxe huidverzorgingsproducten van de Collistar Benessere Aromacosmetica-lijn koopt u voordelig en snel in onze online parfumerie. Collistar Benessere Aromacosmetica producten zijn heerlijk voor iedere dag, voor een stralende en verzorgde huid.

Alle producten van Collistar zijn uitgebreid dermatologisch getest en voor alle huidtypen biedt Collistar de juiste verzorging. In ons ruime online assortiment vindt u uw favoriete Collistar product en bestelt u eenvoudig, betaalt u veilig met iDeal of Credit Card. Al onze Collistar producten zijn 100% origineel en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden.