Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Sonic Eye Device Kit + Eye Contour Hyaluronic Acid 15ml + Minisize Collagen Cream Balm 15ml

Collistar Sonic Eye Device Kit + Eye Contour Hyaluronic Acid 15ml + Minisize Collagen Cream Balm 15ml

Normale prijs: € 49,95

Speciale prijs: € 41,95

  • In voorraad

  • U bespaart 16%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 15 ml + 15 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Sonic Eye Device Kit + Eye Contour Hyaluronic Acid 15ml + Minisize Collagen Cream Balm 15ml

Inhoud Collistar Sonic Eye&Face System Pure Actives Set 3 Pieces 2018:
Collistar Sonic Eye&Face System Pure Actives
Collistar Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides 15ml
Collistar Collagen Cream Balm 15ml

- Sonic Eye&Face System een is modern, high-tech apparaat, speciaal ontwikkeld voor de professionele behandeling van oogcontouren en expressielijnen op het gezicht bij tekenen van vroegtijdige veroudering, zoals vochttekort en vermoeidheid, met een onmiddellijk liftend en anti-age effect
- Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides; de innovatieve behandeling die waardevolle ‘Pure Actives’ combineert in één enkele behandeling tegen wallen, donkere kringen, rimpels en hangende oogleden. De mix van hyaluronzuur en peptiden in een speciale matrix om de effecten te verhogen, zorgt dat de oogcrème: • de oogcontour lift en rimpels en fijne lijntjes gladstrijkt • wallen en donkere kringen vermindert en voorkomt door de microcirculatie en de afvoer van vocht te stimuleren• de oogleden hydrateert, verstevigt en compacter maakt en huidveroudering en rimpelvorming tegengaat• tekenen van vermoeidheid reduceert, en onmiddellijk een fris en comfortabel gevoel geeft • u perfecte ogen geeft.

Directe en geleidelijke effecten. Pure Actieve Eye Contour werkt in een paar ogenblikken: de ogen zien er direct frisser, helderder en beter uitgerust uit, de huid is gehydrateerd, glad en ‘gelift’. De resultaten worden na elke toepassing versterkt, en in een mum van tijd is de huid steviger en strakker, de oogcontouren zien er stralend en gerevitaliseerd uit, zijn tekenen van veroudering gecorrigeerd en zien de ogen er perfect uit.

- Collagen Cream Balm is een bijzonder Collistar product met een uitzonderlijk geconcentreerd, puur en effectief actief ingrediënt. De speciale 'crème balsem' structuur is speciaal ontworpen om • de overdracht van het collageen aan het weefsel te optimaliseren • het hydrolipide evenwicht van de huid te versterken • de huid extra voeding, elasticiteit en comfort te geven.
Meer informatie