Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Men

Voelt uw huid schraal aan na een douche of scheerbeurt? Collistar Men geeft de mannenhuid de aandacht die deze verdient. Hiermee haalt u uw complete huidverzorging in huis.

Meer informatie
Collistar Men's Line

46 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Voor het scheren kunt u gebruik maken van niet schuimende Collistar scheergel zodat uw gehele gezichtshuid tijdens het scheren zichtbaar blijft. Op die manier kunt u om kwetsbare gebieden heen scheren of uw snor en baard precies die contouren geven die uw gezicht laten spreken. Heeft u last van overtollige haargroei op uw benen of in uw borststreek? Collistar Men ontharingscrème is snel, efficiënt en pijnloos. Zo voelt uw huid weer fris en glad aan. Tot slot ruikt u met de Collistar deodorant weer helemaal okselfris. Deze is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Collistar Men’s line

De tijd dat mannen weinig aandacht besteedden aan hun uiterlijk liggen ver achter ons. Collistar Men’s line heeft alles te bieden voor de moderne man met gevoel voor stijl. Naast Collistar Men’s line gezichtsverzorging hebben wij ook speciale anti-rimpelcrème en extra huidverzorging voor uw wasbord. Voor de dagelijkse verzorging van uw gezicht hebben wij een gezichtscrème, waarmee u uw gladde gezichtshuid na een scheerbeurt extra verzorging biedt. Voor een intensieve behandeling van uw huid kunnen wij u ook de verfrissende werking van een Collistar scrub van harte aanbevelen! Hiermee verwijdert u dode huidcellen en bevordert u de regeneratie van uw huidoppervlak. Na een behandeling krijgt uw huid een aangename en gezonde gloed. Met de Collistar Mens’s Line komt u zeker goed voor de dag! Bij Parfumcenter bestelt u bovendien uiterst voordelig en ervaart u het gemak van een snelle verzending.