Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Intense Nutrition Hydra-nourishing duo mask 2x 25ml gezichtsmasker

Decléor Intense Nutrition Hydra-nourishing duo mask 2x 25ml gezichtsmasker

Normale prijs: € 39,00

Speciale prijs: € 23,95

  • In voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 25 ml + 25 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Decléor Intense Nutrition Hydra-nourishing duo mask 2x 25ml gezichtsmasker

Decléor Intense Nutrition Mask biedt comfort aan de droge en/of gevoelige huid


Dit Intensieve voedende duo-masker masker, geïnspireerd door Decléor's professionele expertise, biedt comfort aan de huid: Masker 1 (hydratatie fase) zorgt met een rijke gel textuur voor een fris kalmerend gevoel, vervolgens voedt Masker 2 de huid intens met vocht. Gevoelens van strakheid als gevolg van droogte worden verminderd, de huid voelt zachter aan en ziet er stralend uit.
Verrijkt met Argan olie (helpt bij het leveren van alle essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft om te functioneren) , Cranberry olie (helpt de huid te voeden en versterkt haar natuurlijke bescherming) en essentiele oliën van marjolein (zuivert de huid). Geschikt voor alle huidtypen, speciaal aanbevolen voor de droge en beschadigde huid.

Hoe te gebruiken: Eén à twee keer per week in een dunne laag op het gereinigde gezicht en hals aanbrengen. Laat het ongeveer 5 minuten inwerken. Breng vervolgens dezelfde hoeveelheid van het voedende fase 2 masker in een cirkelvormige opwaartse beweging aan. Laat het 10 minuten zitten tot het geabsorbeerd is. Verwijder het overtollige met een in lotion gedrenkt wattenschijfje. De huid voelt goed gevoed met vocht.
Meer informatie