Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Aroma Cleanse

In alle producten van Decléor Aroma Cleanse zitten essentiële oliën en plantenextracten zodat uw huid gereinigd wordt zonder deze aan te tasten. Door de dag heen komt uw huid in aanraking met vervuilende stoffen. Deze verstoren de natuurlijke balans en kunnen de huidcellen aantasten. Dagelijks reinigen met een lotion, crème of olie van Decléor Aroma Cleanse is een ideale manier om de conditie van uw huid optimaal te houden. Daarbij zorgen de overheerlijke geuren van de diverse essentiële oliën voor een boost van uw welzijn.

Meer informatie
Aroma Cleanse

17 artikel(en)

Decléor Aroma Cleanse 3 in 1

Naast een diepe reiniging zorgt de Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 ook voor hydratatie, versteviging en het perfectioneren van de huid. Door gebruik van druivensap, papaya- en Japanse witte moerbei extract worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid als het ware gepolijst. Zo kunt u direct genieten van helderheid en een verbeterde uitstraling van uw gelaat. Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 is snel en makkelijk in gebruik en past daardoor perfect bij een drukke levensstijl. Dankzij de expertise van Decléor in cosmetische aromatherapie wordt de stress die daarbij hoort ook nog eens verlaagt

Decléor Aroma Cleanse 200 ml

U heeft het ideale formaat met een Decléor Aroma Cleanse 200 ml flacon. Zo zal u niet snel verlegen raken om uw favoriete cleanser en hij past makkelijk in de tas wanneer u gaat sporten of een weekend weg wil. Voor een optimale huidverzorging kunt u de Decléor Découverte Hydration Visage set eens proberen. Hier zit een crème, mousse, melk en serum in. Deze set is tevens geschikt om cadeau te geven en zeer voordelig geprijsd bij ParfumCenter.nl. Net als alle Decléor Aroma Cleanse 200 ml flacons!