Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Aromessence

De voortreffelijke selectie van hoogwaardige essentiële oliën is terug te vinden in de Decléor Aromessence producten. Al ruim veertig jaar maakt Decléor gebruik van het beste uit de natuur en weet het de zintuigen doeltreffend te prikkelen met de overheerlijke geuren van diverse essentiële oliën. Of je nu een rijpere huid heeft die om versteviging vraagt of een gevoelige huid die verzachting nodig heeft, Decléor Aromessence is er voor alle huidtypes!

Meer informatie
Aromessence

Decléor Aromessence Neroli

Een klein drupje van Decléor Aromessence Neroli is al genoeg om instante ontspanning en rust te ervaren. Neroli heeft een helend en kalmerend effect op de psyche. De Decléor huidverzorgingsproducten waar deze etherische olie aan is toegevoegd beschermen de huid tegen vervuiling. Zo wordt deze glad en verfijnd en geniet je zowel van binnen als buiten van een stralende teint. Dat maakt gebruik van Decléor Aromessence Neroli producten de snelste en meest doeltreffende schoonheidsroutine!

Decléor Aromessence Mandarine

De krachtige citruscocktail maakt Decléor Aromessence Mandarine de perfecte start van de dag! De verfrissende geuren zorgen voor een aangenaam ontwakingsritueel. Andere belangrijke ingrediënten zijn plantaardige oliën van hazelnoot, camelia en zonnebloem. Decléor Aromessence Mandarine is vooral geschikt voor dertigers met een druk leven. Het corrigeert en vertraagt de eerste tekenen van het ouder worden. Voor zowel het lichaam als het gezicht vind u bij ParfumCenter.nl de ideale huidverzorging.

Decléor Aromessence Magnolia

Met maar twee druppels van de Decléor Aromessence Magnolia van ParfumCenter profiteer je al van een stevigere en vollere huid, met een frisse en heldere uitstraling. Het serum is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een comfortabele structuur. Decléor Aromessence Magnolia is samengesteld met essentiële oliën, gember, hazelnoot en jojoba. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen en is simpel in gebruik. Je kunt dit serum gemakkelijk online bestellen bij ParfumCenter!