Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Hydra Floral

Het sleutelwoord om de talrijke verzorgingsmiddelen van Décleor Hydra Floral te omschrijven is ‘ontspanning’. Dit gevoel komt tot stand door een diep voedende werking van de verschillende crèmes, maskers en lotions van dit vooraanstaande merk. Uw gezichtshuid wordt verzacht en beschermd en ervaart een intensieve hydratatie. Ontdek de kracht en het langdurige comfort van bloemen met de ideale huidverzorging die Decléor Hydra Floral u biedt! Deze huidverzorgingsmiddelen bestelt u eenvoudig en voordelig online bij ParfumCenter.

Meer informatie
Hydra Floral

19 artikel(en)

Decléor Hydra Floral Crème Riche

Voor de perfecte vochtbalans van uw huid komt onze Decléor Hydra Floral Crème Riche bijzonder goed van pas! De formule bestaat onder andere uit hyaluronzuur, zeevenkel en extract van wilde viool. Hiermee wordt uw huid optimaal gehydrateerd en voelt deze zijdezacht aan. De moringa en zonnebloem essenties die in de crème zijn verwerkt hebben een kalmerend effect. Decléor Hydra Floral Crème Riche wordt snel door uw huid opgenomen dankzij de aangename structuur ervan en zorgt voor een stralende en gezonde glans!

Decléor Hydra Floral masker

Voor de immer frisse huid is een Decléor Hydra Floral masker van harte aan te bevelen. Hiermee profiteert u van een intensief gehydrateerde huid en dat in slechts tien minuten! U heeft er bovendien vierentwintig uur lang profijt van. Daarnaast worden rimpels en andere kleine oneffenheden perfect gladgestreken! Deze veelzijdige huidverzorging staat garant voor een hoog comfort en hoeft u slechts één à twee keer per week aan te brengen. Uw Décleor Hydra Floral masker bestelt u natuurlijk bij ParfumCenter!