Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dr. Bronner's Huidverzorging

Al generaties lang kunnen we vertrouwen op de plantaardige huidverzorging van Dr. Bronner’s. In 1858, vijftig jaar voordat oprichter Emanuel Heilbronner geboren werd, maakte zijn familie al zeep in het Duitse Laupheim. Vandaag de dag wordt de firma nog steeds door de familie Heilbronner gerund. De zepen, lotions en balsems van Dr. Bronner’s staan bekend om hun hoge kwaliteit en het gebruik van volledig biologisch afbreekbare middelen. Ontdek deze unieke huidverzorging nu zelf bij ParfumCenter!

Meer informatie
Dr. Bronner Huidverzorging

1 artikel(en)

Dr. Bronner's zeep

Bent u op zoek naar een verfrissende zeep die effectief reinigt zonder agressief te zijn? Dan stellen we u graag voor aan Dr. Bronner’s zeep! Deze is zowel in blokken als in flessen verkrijgbaar. Voor ieder huidtype is er een geschikte zeep van dit legendarische merk verkrijgbaar bij ParfumCenter. In elk product zitten zeer specifieke ingrediënten verwerkt, die zowel de werking als de geur ervan zeer ten goede komen. Bovendien kunt u diverse soorten van Dr. Bronner’s zeep in verschillende hoeveelheden bij ons bestellen.

Dr. Bronner's bodylotion

Er bestaan veel verschillende methodes om uw huid zacht en soepel te houden, maar de meest effectieve is het toepassen van Dr. Bronner’s bodylotion! Deze is in verschillende varianten verkrijgbaar bij ParfumCenter, waaronder Orange Lavender, Lavender Coconut en Peppermint. De lotions hydrateren uw huid perfect dankzij het gebruik van jojoba-olie. Dit ingrediënt heeft namelijk bijzondere gelijkenissen met de olie die al in uw huid aanwezig is. Dankzij de biologische kokosolie wordt Dr. Bronner’s bodylotion beter door de huid opgenomen. De zacht- en soepelheid van uw huid heeft u grotendeels te danken aan hennep- en avocado-olie. Samen zorgen ze bovendien voor een heerlijke geur!

Dr. Bronner's kopen

Wilt u er alles aan doen om de topconditie van uw huid te behouden? Dan is een zeep of lotion van Dr. Bronner’s kopen van harte aan te bevelen! In de webwinkel van ParfumCenter heeft u een zeer ruime keuze. U kunt de producten in hun unieke verpakkingen met authentieke uitstraling bij ons bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u de zeep van Dr. Bronner’s kopen voor uzelf? Deze huidverzorging leent zich namelijk ook heel goed als een geschenk. Hoe dan ook, wanneer u bestelt bij ParfumCenter worden uw producten snel verzonden!