Kanebo

Kanebo

Kanebo werd in 1887 als een textielbedrijf opgericht. Gestimuleerd door de ontdekking dat vrouwen die in de zijdefabrieken werken prachtige gladde en jeugdig uitziende handen hebben, begon Kanebo de effecten van zijde op de huid te onderzoeken, wat resulteerde in de ontwikkeling van zijn eerste originele huidverzorgingsproduct in de jaren 30. Kanebo hecht veel waarde aan het uitvoeren van grensverleggend onderzoek naar de werking van de natuurlijke regeneratieve krachten van de huid en de effecten die verschillende natuurlijke stoffen op de huid hebben.

Kanebo heeft een exclusief aanbod van Japanse huidverzorgings- en make-up producten en ontwikkelt een wereld van zuiverheid, delicatesse, gratie en rust.

Het Japanse woord sensai staat voor elegantie, zuiverheid en rust. De producten uit de Kanebo Sensai huidverzorgingslijn onderscheiden zich door de toevoeging van de fijnste zijde, natuurlijke ingrediënten en de beste huidverzorgingstechnieken. Iedereen heeft een schoonheid die uniek is, op basis van aangeboren natuur en leefstijl. Kanebo Sensai respecteert deze individualiteit en is klaar om u te helpen uw unieke lichaam te verbeteren. Sensai producten worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals Koishimaru zijde en zijn zéér zacht door Kanebo's originele emulgerende technologie.

Op basis van eeuwenoude schoonheidstradities en innovatieve technologieën, bereikt Kanebo de individuele cellen, om een gezonde, veerkrachtige, zijdezachte huid te bevorderen en uw volledige schoonheidspotentieel te realiseren.
Meer informatie

Er komen geen producten overeen met de selectie.