Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Sensai Cellular Performance

De meest exclusieve huidverzorgingslijn Sensai Cellular Performance is gebaseerd op een holistische benadering, die alle tekenen van huidveroudering tegenwerkt. De delicate texturen en rustgevende geur prikkelen de zintuigen. De waardevolle ingrediënten triggeren een 'schoonheids-kettingreactie', die op efficiënte wijze de celactiviteit stimuleert en de huid de fijnste zijdeglans geeft.

De Cellular Performance Lifting-lijn combineert exclusieve ingrediënten die de elasticiteit van de gelaatsspieren aan de binnenkant verbeteren en de productie van collageen stimuleren, om een ​​strak en glad gezichtscontour te krijgen.

De Hydraterende-lijn (Hydrachange) geeft een "hydra-schoonheids kettingreactie" die de productie van hyaluronzuur stimuleert, om van binnenuit een ​​continue hydratatie aan de huid te geven.

De Cellular Performance Intensive Care-lijn (Recovery Concentrate) maakt gebruik van de latente energie van bloemknoppen, om vermoeide huid te revitaliseren, de celproductie te stimuleren en de normale functies binnen een zeer korte tijd te herstellen.

De Wrinkle Repair-lijn maakt gebruik van een innovatieve benadering om de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren. Dit verbetert de toevoer van vers collageen en vult diepe rimpels van binnenuit.

Meer informatie
Sensai Cellular Performance

Er komen geen producten overeen met de selectie.