Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster The Skin Essentials 2-step Softening Cleansing Routine Set Softening Perfecting Toner 400ml + Refreshing Express Cleanser 400ml

Lancaster The Skin Essentials 2-step Softening Cleansing Routine Set Softening Perfecting Toner 400ml + Refreshing Express Cleanser 400ml

Normale prijs: € 64,00

Speciale prijs: € 33,95

  • In voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml + 400 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Make-Up Soort Make-Up Removers
Make-Up Type Cleansing lotion
Lancaster The Skin Essentials 2-step Softening Cleansing Routine Set Softening Perfecting Toner 400ml + Refreshing Express Cleanser 400ml

Maak kennis met het meest uitgebreide hoogwaardige reinigingsritueel. De SKIN ESSENTIALS lijn van Lancaster werkt met krachtige ingrediënten en is afgestemd op elk huidtype. Geavanceerde texturen in een collectie van reinigers, exfolianten, maskers & toners doen uw zuiverste huid herleven. Welkom in het ESSENTIAL LAB.

Refreshing Express Cleanser:
Een alles-in-één formule van Lancaster Beauty voor een heldere huid in slechts één stap. De verfrissende Express Cleanser verwijdert op milde en efficiënte wijze zelfs waterproof gezichts- en oogmake-up, UV-filters, onzuiverheden en resten van schadelijke stoffen en verstevigt de huid tegelijkertijd. Met verstevigend salicylzuur en poriënverfijnend toverhazelaarextract, reinigt het de huid, minimaliseert het de poriën en egaliseert het de teint. De huid ziet er volledig helder, puur en verfrist uit. Je teint is weer glad, egaal en stralend. Revitaliseer en verhelder je huid met deze schone en veganistische vloeibare formule voor alle huidtypes, ook de gevoelige. Voltooi je ritueel met een van de Lancaster Perfecting Toners om je huid weer in balans te brengen en te optimaliseren de effectiviteit van de volgende Lancaster herstellende verzorgingsproducten.

Breng de Refreshing Express Cleanser aan met een wattenschijfje. Begin met de oogzone en breng de formule vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe aan met het wattenschijfje. Vervang het watje totdat er geen sporen meer op achterblijven. Afspoelen is niet nodig.

Softening Perfecting Toner:
Lancaster Beauty Perfecting Toner zorgt voor een gekalmeerde, gerevitaliseerde en zachte huid. De Softening Perfecting Toner voltooit de reinigingsroutine en verstevigt de huid. Met kalmerende niacinamide en extract van wilde viooltjes, kalmeert, hydrateert en stimuleert het de huid. De huid is verfrist, zacht en ziet er gezond uit. Wanneer uw huid in balans is, is deze ontvankelijker voor de voordelen van andere Lancaster-verzorgingsproducten en krijgt ze de optimale omstandigheden om zichzelf te verjongen met Lancaster's routine. Revitaliseer en verhelder uw huid met deze schone en veganistische vloeibare formule voor iedereen. Geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige.

Bevochtig een wattenschijfje met een paar druppels van de toner en breng het aan op de gereinigde huid. Begin in het midden van het gezicht en veeg het wattenschijfje voorzichtig naar buiten. Vermijd het gebied rond de ogen en lippen. Vervang het watje totdat er geen sporen meer op achterblijven. Afspoelen is niet nodig.
Meer informatie