Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster

U blijft altijd jong met Lancaster. De huid wordt optimaal verzorgd en ondersteund met hun hoogwaardige verzorgingsproducten. Zo kunt u jarenlang genieten van een stralende, jeugdige en vitale huid. Voor elk huidtype heeft Lancaster producten ontwikkeld om uw huid in topconditie te houden. In ons ruime assortiment vindt u een passend product voor uw huidtype. Of u nu een gezichtsreiniger zoekt of een extra boost nodig heeft in de vorm van een serum of masker, ParfumCenter heeft het!

Meer informatie
Lancaster

76 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lancaster zonnebrand

Geniet van de zon met Lancaster zonnebrand! Wanneer u uw huid blootstelt aan de zon kan deze beschadigd worden door de UV-straling. Een goede bescherming is dus belangrijk, niet alleen voor de schade die uw huid kan oplopen maar ook om veroudering tegen te gaan. In ons assortiment vindt u tevens huidverzorging met een beschermende factor, deze zou u als ondersteuning kunnen gebruiken. Lancaster zonnebrand geeft de beste bescherming tegen de zon, biedt verkoeling en kalmeert de huid. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van een prachtige teint!

Lancaster huidverzorging

Bent u op zoek naar het beste voor uw huid? Lancaster huidverzorging geeft optimale zorg aan ieder huidtype, van de jonge tot de rijpere huid. Voor de laatste groep hebben wij Lancaster Total Age Correction in het assortiment. Deze lijn geeft uw zelfvertrouwen een boost, omdat u zich niet meer druk hoeft te maken over ouder worden. De huid wordt gevoed en zichtbaarheid van fijne lijntjes en imperfecties vervagen. Lancaster huidverzorging is het beste voor uw huid!

Lancaster aanbieding

Bij ParfumCenter zijn de prijzen zodanig scherp dat u altijd geniet van de beste Lancaster aanbieding. Profiteer van maximaal voordeel met onze aanbiedingen op producten die uit het assortiment gaan. Daarnaast hebben wij tijdelijke acties van bekende merken, zo kunt u wel heel voordelig uw Lancaster parfum kopen. Wilt u op de hoogte blijven van uw Lancaster aanbieding? Bekijk dan ook onze koopjeshoek of aantrekkelijke geschenksets.