Lancaster Suractif Comfort Lift

Lancaster Suractif

Rond ons veertigste levensjaar begint ons gezicht tekenen van veroudering te vertonen. Met Lancaster Suractif kunt u uw huid extra ondersteuning bieden. De dunner wordende huid en afnemende elasticiteit wordt gereduceerd en celvernieuwing en aanmaak van melanine gestimuleerd. Zo helpt Lancaster Suractif uw huid hydrateren, beschermen, verstevigen en reconstrueren voor een soepele en zachte huid. Uw gezichtscontouren worden strakker en uw huid weer soepel en glad. Ook pigmentvlekken en huidbeschadigingen verminderen. Het resultaat: een jeugdige uitstraling en een goed gevoel!
Meer informatie

Lancaster Suractif Fill & Perfect

Bij sommige vrouwen worden rimpeltjes en lijntjes al zichtbaar op hun 35e. Lancaster Suractif Fill & Perfect zorgt ervoor dat deze tekenen van huidveroudering op de achtergrond blijven. De creme optimaliseert de vochtbalans van de huid en verzacht deze. Rimpels verminderen met de dag en uw huid gaat weer stralen! Lancaster Suractif Fill & Perfect is een frisse, lichte gezichtscreme die onmiddellijk met de huid versmelt, zonder een laagje achter te laten.
Als u een anti-age creme zoekt die ook beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling, dan vindt u bij ParfumCenter ook Lancaster Total Age Correction.

Lancaster Suractif Comfort Lift

Met Lancaster Suractif Comfort Lift geeft u extra aandacht aan de kwetsbare huid rond uw ogen. Kraaienpootjes en wallen zijn relatief zichtbare gevolgen van huidveroudering die u gelukkig effectief kunt bestrijden. Met de rijke crème wordt de huid gelift en verstevigd, zodat uw contouren gladder en strakker worden. Bovendien verhoogt het de microcirculatie zodat de huidveroudering rond de ogen wordt tegengegaan. Omdat elke persoon anders is, vindt u naast Lancaster Suractif Comfort Lift ook andere Lancaster producten tegen huidveroudering. Zo is er het krachtige Lancaster 365 tegen een verouderende huid met beschadigingen. Wat u ook kiest voor de bescherming van uw huid, u vindt het voordelig en eenvoudig online in onze webwinkel!