Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reinigingslotion

Een gezichtsreiniger vormt de eerste stap van je gezichtsverzorging. Een reinigingslotion verwijdert make-up, onzuiverheden en vuil zonder het te ontvetten. Hierdoor behoud je huid de ideale vochtbalans en voelt het niet trekkerig aan. De substantie van een reinigingslotion is dun en melkachtig, waardoor het zacht aanvoelt. De milde werking van een lotion maakt het zeer geschikt voor elk huidtype, waaronder ook de gevoelige huid. Het gebruik van een reinigingslotion hydrateert je huid optimaal.

Meer informatie

Reinigingslotion gezicht

Het reinigen van je gezicht is essentieel voor het behouden van een stralende huid. Een reinigingslotion voor je gezicht verwijdert op een milde manier al het vuil. Dagelijks wordt je huid blootgesteld aan invloeden van buitenaf waaronder uitlaatgassen, zonlicht en make-up. Door de reinigingslotion kan je huid weer ademen. Naast het reinigen verzorgt een reinigingslotion je gezicht optimaal door de hydraterende werking.

Reinigingslotion gebruiken

Begin en eindig de dag met het reinigen van je gezicht met een reinigingslotion. Hoe moet je een reinigingslotion gebruiken? Dit is eenvoudig: breng het aan op een wattenschijfje, masseer het in met ronddraaiende bewegingen voor ongeveer een minuut en spoel je gezicht af met lauwwarm water. Dep hierna je gezicht zachtjes droog met een schone handdoek en vervolg eventueel de routine van je gezichtsverzorging. Een reinigingslotion gebruiken is de eerste stap richting een frisse huid!

Reinigingslotion kopen

Wil je een reinigingslotion kopen? Bij ParfumCenter vind je de beste en voordeligste reinigingslotions voor ieder huidtype! De hydraterende en milde werking van de reinigingslotion verzorgt je huid optimaal. Een reinigingslotion kopen bij ParfumCenter biedt daarnaast nog vele voordelen zoals een snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf €75.