Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome Crème Mousse Confort Comforting Cleansing Creamy Foam 125ml

Lancome Crème Mousse Confort Comforting Cleansing Creamy Foam 125ml

Normale prijs: € 39,55

Speciale prijs: € 27,95

  • In voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancome Crème Mousse Confort Comforting Cleansing Creamy Foam 125ml

Onthul een zuivere, natuurlijk mooie huid met Crème-Mousse Confort, de schuimende reiniger van Lancôme met hydraterende eigenschappen.

Na het reinigen met Eau Micellaire is het belangrijk om af te spoelen, hiervoor gebruikt u de Crème-Mousse Confort cleanser en vervolgens uw gezichtstoner. De Confort-lijn is bijzonder effectief voor de droge en gevoelige huid, maar vanwege de hydraterende en verzachtende resultaten wordt deze ook aanbevolen voor de vette en gemengde huid. De exclusieve formule is verrijkt met amandelextract en honing om de huid schoon, zacht en comfortabel achter te laten. Dermatologisch getest.

Voordelen: De troostende formule bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong die in perfecte affiniteit met de huid werken en zorgen voor een comfortabele reiniging zonder de huid uit te drogen.

Dagelijks gebruiken, 's morgens en 's avonds. Breng de make-up remover voorzichtig aan vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe (voorhoofd, wangen en kin). Eindig op de T-zone en onder de kin.
Meer informatie