Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15ml Oogcrème

Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15ml Oogcrème

Normale prijs: € 62,19

Speciale prijs: € 34,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 15 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Oogcreme
Huidtype Droge huid
Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15ml Oogcrème

Absolute anti-aging oogcontourbalsem - Verlicht, verzacht, revitaliseert

Als de huid rond de ogen in de loop der jaren droger en doffer wordt en haar vitaliteit en dichtheid verliest, kunt u haar met Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm een nieuwe uitstraling geven. De rijke balsem met gouden microreflectoren laat de oogcontour in een mum van tijd weer stralen.

Stralende oogcontour - elke dag opnieuw

Radiance Eye Balm uit de waardevolle Nuxuriance Gold-verzorgingsserie is een voedende en gladmakende balsem voor het gebied rond de ogen. Het bevat regenererende biflorale cellen van bougainvillea en saffraan, het Porselain Rose Oléactif® en een natuurlijk voedend, aanvullend complex voor absolute anti-aging kracht.
De ingrediënten van de gezichtsverzorging hebben een hydraterende werking en versterken de huid. Dankzij gouden microreflectoren krijgt het gebied rond de ogen onmiddellijk haar glans terug.
De oogbalsem wordt 's ochtends zachtjes in de huid rond de ogen geklopt na het reinigen van het gezicht. De look ziet er direct frisser en vitaler uit. Bij regelmatig gebruik worden de oogcontouren met de dag egaler. Als u het hele gezicht een nieuwe uitstraling wilt geven, kunt u de oogverzorging combineren met andere gezichtsverzorgingsproducten uit de Nuxuriance Gold serie.

Dag na dag wordt het gebied rond de ogen helderder en egaler. De zowel omhullende als frisse formule heeft een verfijnde geur die optimaal is afgestemd op dit gevoelige gebied.

's Morgens en/of 's avonds aanbrengen op de oogcontour.
1- Neem wat balsem met uw vingertoppen, verwarm lichtjes tussen uw handen en verdeel het tussen de wijs- en middelvinger van beide handen.
2- Breng vervolgens aan, met lichte druk van uw twee vingers, van binnen naar buiten bewegend en beginnend met het onderste ooglid.

Belangrijkste natuurlijke actieve ingrediënten: Saffraan en Bougainvillea Bi-Floral Cells®, Porselain Rose Oléactif®, natuurlijk Nutri-Reconstituting Complex (jiogulan en cistusbloem), Corrigerend Plantaardig Duo (Albizia en Sigesbeckia Orientalis). 96,1% van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.
Meer informatie