Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan Comfort Milk Spf50 175ml

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan Comfort Milk Spf50 175ml

Normale prijs: € 38,95

Speciale prijs: € 21,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 175 ml
Productsoort Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging
Producttype Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Sun Beauty Sublime Tan Comfort Milk Spf50 175ml

Een hoogwaardige zonnebrandcrème met SPF50 die een optimale bescherming voor gezicht en lichaam biedt. Ontwikkeld met de allernieuwste exclusieve Full Light Technology die alle stralen van het lichtspectrum aanpakt en de huid tegen UVA / UVB + infrarood + zichtbaar licht beschermt.

Lancaster weet dat een mooie bruine teint het resultaat is van hoge kwaliteit bescherming. Lancaster biedt momenteel hun meest brede bescherming tegen de zon ooit in een innovatieve formule die optimale UVA / UVB-bescherming met de nieuwste Full Light Technology combineert, om de schoonheid van de huid nog beter te beschermen tegen beschadiging door de zon. Maakt de huid stevig en elastisch met een gouden teint. Ideaal voor de huid die vaak verbrandt of geleidelijk bruint.

Breng de zonnemelk royaal op het hele lichaam aan, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie