Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Skin Therapy

Uw huidcellen komen tot leven met Lancaster Skin Therapy. Het zuurstofgehalte in uw huid wordt opgepompt door het O2 Fix System, dit zorgt ervoor dat uw huid er stralend en gezond uitziet. De mix van acht krachtige antioxidanten beschermen uw huid en het watermeloen-extract verbetert het vochtgehalte. Met de Skin Therapy lijn die u bij ParfumCenter vindt heeft u de perfecte balans in huidverzorging. Lancaster Skin Therapy is de ideale combinatie voor anti-ageing en hydratatie.

Meer informatie
Skin Therapy

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lancaster Skin Therapy Oxygenate

Voorzie uw huid van de nodige zuurstof door Lancaster Skin Therapy Oxygenate te gebruiken. De dag- en nachtcrème is niet alleen geschikt voor uw gezicht, maar kunt u ook aanbrengen in uw hals en decolleté. Belangrijk is dat u de huid van tevoren goed reinigt. Zo kunnen alle werkzame ingrediënten optimaal hun werk doen. De Lancaster Skin Therapy Oxygenate crème wordt snel opgenomen. Uw huid voelt heerlijk comfortabel aan.

Lancaster Skin Therapy BB Cream

De voordelen van onze Lancaster Skin Therapy BB Cream zijn eindeloos. De dagcrème hydrateert en verjongt uw huid door de zuurstof technologie, waar Lancaster al ruim 15 jaar ervaring mee heeft. De hoge SPF-factor beschermt uw huid tegen de zon, zo wordt beschadiging en veroudering van uw huid tegengegaan. Het BB effect zorgt voor een perfecte dekking die luchtig aanvoelt. Uw huid gaat stralen met Lancaster Skin Therapy BB Cream!

Lancaster Skin Therapy bestellen

Bij ParfumCenter is het eenvoudig om uw Lancaster Skin Therapy te bestellen. U heeft een ruime keuze uit diverse dag- en nachtcrèmes die doelgericht de tekenen van huidveroudering tegengaan. Voor een optimaal effect kunt u uw huid verwennen met een masker of serum. Als u de zon in gaat raden wij de Lancaster Sun Care verzorgingslijn aan, zo heeft u de beste bescherming voor uw huid. U kunt Lancaster Skin Therapy voordelig bestellen bij ParfumCenter door onze scherpe prijzen!