Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Sun Beauty Oil-Free Milky Spray Sublime Tan SPF30 150ml

Lancaster Sun Beauty Oil-Free Milky Spray Sublime Tan SPF30 150ml

Normale prijs: € 34,45

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 42%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype Droge huid, Normale huid, Gemengde huid
Lancaster Sun Beauty Oil-Free Milky Spray Sublime Tan SPF30 150ml

Lancaster weet dat een mooie bruine teint het resultaat is van hoge kwaliteit bescherming. Lancaster biedt momenteel hun meest brede bescherming tegen de zon ooit in een innovatieve formule die optimale UVA / UVB-bescherming met de nieuwe Infrared Technology combineert, om de schoonheid van de huid nog beter te beschermen tegen beschadiging door de zon. Deze nieuwe generatie formules bevatten de nieuwste versie van Lancaster’s Tan Activator Complex (TAC), om de ideale teint te waarborgen.
Sun Beauty Oil-Free Milky Spray Sublime Tan is een fluweelzachte, melkachtige zonnebrandcrème die de huid een ideale gouden teint biedt, met behoud van stevigheid en elasticiteit. Vanwege de hoge beschermingsfactor is het ideaal voor de huid die gevoelig is voor zonnebrand en / of geleidelijk bruint. De spray wordt snel geabsorbeerd en door de olie-vrije formule is het niet plakkerig en voelt het zéér comfortabel.

Spray royaal over het hele lichaam, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie