Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jean Paul Gaultier Le Beau Male Fraicheur Intense 75ml eau de toilette spray

54% korting

Jean Paul Gaultier Le Beau Male Fraicheur Intense 75ml eau de toilette spray

Aanbieding

Normale prijs: € 72,26

Normale prijs: € 41,95

Speciale prijs: € 32,95

  • In voorraad

  • U bespaart 54%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Jean Paul Gaultier Le Beau Male Fraicheur Intense 75ml eau de toilette spray

Jean Paul Gaultier Le Beau Male is een uniek parfum gemaakt voor echte mannen. Het behoort tot de familie van verfrissende en heldere fougere-aroma's.
Het is mogelijk om een parallel te maken met de cult-geur Le Male, aangezien parfumeur Francis Kurkdjian ons wilde herinneren aan de formule en een nieuwe geur wilde creëren door accenten te accentueren die niet nauw werden gevolgd.
Deze creatie heeft de geur van frisheid, is zéér verleidelijk en krachtig en herinnert ons aan hete vingers die over koud, vochtig glas glijden.
De compositie benadrukt een fijne cocktail van frisse en vochtige munt en absint, waardoor de compositie lichter en koeler wordt. Lavendel geeft een rustgevend effect door te spelen met oranjebloesem gecombineerd met salie. De basis bevat een sensueel spoor van musk die de compositie afsluit.
Het parfum werd in 2013 gelanceerd door het modehuis Jean Paul Gaultier. De beroemde parfumeur Francis Kurkdjian is de auteur en maker van de geurcompositie van Le Beau Male. Een frisse, sterke, verleidelijke geur die het erotisch potentieel van elke man benadrukt en de zintuigen van de drager scherpt.

Top : munt en absint.
Hart : salie, oranjebloesem en lavendel.
Basis : musk.
Meer informatie