Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jean Paul Gaultier Le Male On Board 125ml eau de toilette spray

Jean Paul Gaultier Le Male On Board 125ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 107,00

Speciale prijs: € 67,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Parfumtype Eau de toilette
Jean Paul Gaultier Le Male On Board 125ml eau de toilette spray

Allemaal op je post matrozen! De mannelijke bemanning van Jean Paul Gaultier zet koers naar het diepe blauw van zijn nieuwe limited edition LE MALE ON BOARD. Het nieuwste bemanningslid aan boord: de matroos met de blauwe doorschijnende torso bedekt met de matwitte strepen van een matrozenhemd.
Met een geurige bries van houtachtige frisheid in zijn zeilen, maakt zijn jeugdige en speelse geest meteen al een goede indruk. Klaar om een koers naar het hart uit te zetten? Slechts één druppel van deze Gaultier eau de toilette kan de hele oceaan verleiden.
De flacon van Le Male On Board, de leuke en sexy matrozenjongen. Oogverblindend en fris in zijn matwitte matrozenhemd, nodigt de gelakte glazen flacon van deze jonge LE MALE ON BOARD matroos je uit om je onder te dompelen in het doorschijnende blauw van zijn gespierde torso.
Met een hartelijke verleidelijkheid die in alles met viriliteit plezier vindt, vaart hij zijn schip als een echte Gaultier zeeman: tegen de stroom in.
De viriele frisheid van een geurige houtachtige eau de toilette. Zet koers naar contrast in verleiding matrozen: hijs hoog de frisheid van bergamot en de vitaliteit van geranium in deze eau de toilette die de zoete verslavendheid van tonkaboon in alle windrichtingen verspreidt! Zijn geurige houtachtige spoor zal je zintuigen overspoelen met een mannelijke sensualiteit die je ver van de kust zal voeren.
Le Male On Board van Jean Paul Gaultier werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Christophe Raynaud.

Top : Bergamot
Hart : Tonkaboon en Geranium
Basis : Amber
Meer informatie