Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jesus Del Pozo Halloween Fleur 100ml eau de toilette spray

Jesus Del Pozo Halloween Fleur 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 55,00

Speciale prijs: € 29,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 46%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Jesus Del Pozo Halloween Fleur 100ml eau de toilette spray

Halloween Fleur is geïnspireerd door jeugdigheid. In elke cultuur en taal is er een uitdrukking "in de glorietijd" verbonden met het begin van het leven, schoonheid en subtiliteit. Veel van 's werelds dichters, schilders en kunstenaars zijn geïnspireerd door het begin van de lente en het ontwaken van de natuur ... dat magische moment van de eerste bloeiende bloemen. Elke bloem wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan kleuren, textuur van bloemblaadjes, frisheid, geur en unieke schoonheid, net als elk jong wezen vol dromerige inspanningen en hoge idealen.
Halloween Fleur accentueert de onschuld, eerlijkheid en jeugd in ons, een weerspiegeling van het vermogen om te dagdromen ...
De geur opent haar dromerige composities met een unie van mandarijn, viooltjesbladeren en perennectar. Optimisme wordt benadrukt door orchidee, sambac jasmijn en sering, op een basis van kasjmier hout, amber en musk. De florale hout-en muskusachtige compositie is gesigneerd door parfumeurs: Carlos Benaim, Nicolas Beaulieu en Olivier Polge.

Top : mandarijn, viooltjesblad en peer
Hart : orchidee, sambac jasmijn en sering
Basis : kasjmier hout, amber en musk
Meer informatie