Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jimmy Choo Jimmy Choo 60ml eau de toilette spray

57% korting

Jimmy Choo Jimmy Choo 60ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 69,01

Normale prijs: € 38,50

Speciale prijs: € 29,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 57%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 60 ml
Parfumtype Eau de toilette
Jimmy Choo Jimmy Choo 60ml eau de toilette spray

Het huis van Jimmy Choo presenteerde in februari 2011 haar eerste, naar zichzelf vernoemde geur (Jimmy Choo Eau de Parfum). Jimmy Choo eau de toilette arriveerde in 2012, aangekondigd als "een duizelingwekkend aura van glinsterende vrouwelijkheid".
Jimmy Choo eau de toilette heeft de originele signatuur van een boeiende en verleidelijke vrouw behouden, maar het huis heeft ook een vleugje pure frisheid toegevoegd, om die vrouw nog stralender te maken. Fruitig, floraal en houtachtig is Jimmy Choo eau de toilette bedoeld voor sprankelende, verleidelijke en zelfverzekerde vrouwen. Het onmisbare accessoire om de designerstijl te begeleiden.
Jimmy Choo edt barst met levendige frisheid van gember en peer aan de top voordat het evolueert naar zachte en enigszins exotische florale noten, om een verleidelijk floraal aura te creëren. Het zachte, houtachtige spoor van cederhout zet de laatste toon: sensualiteit. Parfumeur Olivier Polge maakte Jimmy Choo Eau de Toilette als een moderne floraal fruitige compositie met een diepe houtachtige basis.

Top : Groene noten, Peer, Gember
Hart : Taif roos, Orchidee
Basis: Virginia Ceder, Houtachtige noten
Meer informatie