Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jimmy Choo Miniaturen Set 5x 4,5ml

Jimmy Choo Miniaturen Set 5x 4,5ml

Normale prijs: € 52,00

Speciale prijs: € 41,95

  • In voorraad

  • U bespaart 19%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 4,5ml + 4,5ml + 4,5ml + 4,5ml + 4,5ml
Parfumtype Eau de toilette, Eau de parfum, Geschenksets, Miniaturen
Jimmy Choo Miniaturen Set 5x 4,5ml

Inhoud: Jimmy Choo 4,5ml edp, Jimmy Choo 4,5ml edt, Jimmy Choo L'Eau 4.5ml edt , Illicit 4.5ml edp en Illicit flower 4.5ml edt

-Het meest populaire merk van luxe schoenen en mode-accessoires, Jimmy Choo, lanceerde in 2011 haar eerste parfum, simpelweg Jimmy Choo genaamd. Jimmy Choo eau de parfum wordt omschreven als 'vrouwelijk en krachtig, beladen met sensualiteit '. De verleidelijke samenstelling is een moderne fruitige chypre, met groene topnoten, tijger orchidee, zoete toffee karamel en Indonesische patchoeli.
-Jimmy Choo eau de toilette arriveerde in 2012, aangekondigd als "een duizelingwekkend aura van glinsterende vrouwelijkheid". Het heeft de oorspronkelijke signatuur van een boeiende en verleidelijke vrouw behouden, maar het huis heeft ook een vleugje pure frisheid toegevoegd, om die vrouw nog stralender te maken. Jimmy Choo eau de toilette, fruitig, floraal en houtachtig, is voor sprankelende, verleidelijke en zelfverzekerde vrouwen bedoeld. Het onmisbare accessoire om de designerstijl te begeleiden.
Jimmy Choo edt barst met levendige frisheid van gember en peer aan de top voordat het evolueert naar zachte en enigszins exotische florale noten, om een verleidelijk floraal aura te creëren. Het zachte, houtachtige spoor van cederhout zet de laatste toon: sensualiteit. Parfumeur Olivier Polge maakte Jimmy Choo Eau de Toilette als een moderne floraal fruitige compositie met een diepe houtachtige basis.
Meer informatie