Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

John Galliano Parlez Moi d'Amour Eau Fraiche 50ml eau de toilette spray

68% korting

John Galliano Parlez Moi d'Amour Eau Fraiche 50ml eau de toilette spray

Aanbieding

Normale prijs: € 39,95

Normale prijs: € 19,95

Speciale prijs: € 12,95

  • In voorraad

  • U bespaart 68%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
John Galliano Parlez Moi d'Amour Eau Fraiche 50ml eau de toilette spray

Een frisse wind, een betoverende sfeer, Parlez-moi d'Amour van John Galliano vertelt je een nieuwe romance: die van het oogverblindende en verrassende l’Eau Fraîche. Het Galliano-meisje zet haar liefdesaffaire voort en ontdekt een nieuwe vrijheid in een essence die perfect past bij de nieuwsgierigheid en frisheid van onze zoete romantiek.
Een heldere cocktail van grapefruit en witte rozen versterkt met een snufje kruidige musk, Eau Fraîche biedt een unieke sprankelende sensatie, een moderne alliantie van ijver en vrouwelijkheid, sensualiteit en levendigheid, levensvreugde en jeugdige verfijning.
In de top worden de zintuigen geprikkeld door de grapefruitbloem die schittert tegen de kruidigheid van verse gember.
In een zeldzame en opwindende fusie wekt de delicate grapefruitbloem onmiddellijk de emotie van liefde op het eerste gezicht op, terwijl het pikante van gember moed en de geest van avontuur stimuleert.
Met consistentie en trouw roepen de hartnoten opnieuw de vrouwelijke en florale signatuur op, gecreëerd voor Parlez-moi d'Amour, met een verleidelijk duo van roos en jasmijn. In l’Eau Fraîche zijn de rozen wit en vers gesneden, verlicht door het onverwachte fruitige aroma van witte bes.
De basis neemt een eigentijdse draai met de levendige en moderne houtachtige accenten van cipres absolue vermengd met musk, die een nieuwe verfijning bieden aan deze onvoorspelbare essence.
De flacon heeft dezelfde vorm behouden, deze keer versierd met groene tinten en zilveren dop. Parlez-Moi d'Amour Eau Fraiche van John Galliano is een Florale Fruitige geur voor vrouwen en werd in 2012 uitgebracht.

Top : Grapefruit en Gemberbloem;
Hart : Witte bes, Jasmijn en Roos;
Basis : Cipres en Musk.
Meer informatie