Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Juliette Has a Gun Moon Dance 75ml Eau de Parfum Spray

Juliette Has a Gun Moon Dance 75ml Eau de Parfum Spray

Normale prijs: € 244,09

Speciale prijs: € 159,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Juliette Has a Gun Moon Dance 75ml Eau de Parfum Spray

Moon Dance eau de parfum speelt met contradicties en brengt ze samen om een uiterst unieke geur te creëren. Met haar lunaire uiterlijk, straalt het zonnewarmte. Een dualiteit die speciaal, verleidelijk en magnetisch wordt.
The Luxury Collection van Juliette Has A Gun presenteerde in 2014, na Oil Fiction uit 2013 de tweede geur, genaamd Moon Dance eau de parfum. Moon Dance eau de parfum brengt het mysterieuze, donkere, glinsterende gezicht dat kracht openbaart en met twee contrasterende akkoorden (hout en tuberoos) speelt. De samenstelling krijgt daardoor kracht en mengt extreme noten in een enkele entiteit. Moon Dance eau de parfum is geïnspireerd door bloemen in de nacht.
De belangrijkste akkoorden van tuberoos introduceren fascinatie en honingachtige florale accenten contrasteren met warme, houtachtige en aardse tinten van patchouli. Deze chypre florale compositie biedt dikke lagen van zoetheid, romige florale nuances en droge aardse noten. De topnoten bevatten sprankelende druppels bergamot , gevolgd door tuberoos, roos en poederachtig viooltje rustend op patchouli.

Top : bergamot
Hart : tuberoos roos Viooltje
Basis : patchouli
Meer informatie