Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Karl Lagerfeld Kapsule Light 30ml eau de toilette spray

Karl Lagerfeld Kapsule Light 30ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 40,00

Speciale prijs: € 18,95

  • In voorraad

  • U bespaart 53%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Karl Lagerfeld Kapsule Light 30ml eau de toilette spray

In het najaar van 2008 lanceerde Karl Lagerfeld in samenwerking met Coty, iets heel interessants in de wereld van geuren; het geurige trio Kapsule genaamd, geïnspireerd door de maker's grote liefde, geometrie. De drie Kapsules zijn unisex geuren, die onderling gecombineerd kunnen worden, en zoals Karl Lagerfeld zegt,staan ze voor 'muziek voor de neus'. De noten waar hij van houdt omvatten aroma's van vers brood, vanille, kruiden en hout en ze zijn in een moderne geest en in prachtige kleuren gecreëerd.
De eerste letter van het parfum-trio Kapsule "K" is de eerste letter van ontwerper Karl's naam, en de drie edities, Kapsule Light, Kapsule Woody en Kapsule Floriental, werden in samenwerking met drie verschillende parfumeurs gecreëerd. Hun flacons werden in de geometrische vorm van een vierkant gecreëerd, in drie kleuren glas: lichtblauw (Kapsule Light), rood (Kapsule Floriental) en donkerblauw (Kapsule Woody).

Kapsule Light is een aromatische kruidige geur voor eigentijdse vrouwen en mannen. De neus achter deze frisse, luchtige en sensuele unisex geur is Mark Buxton. Perfect voor dagelijks gebruik.

Geurnoten: bittersinaasappel, jasmijn, nootmuskaat, kruidnagel en musk.
Meer informatie